Bekijk hier onze portfolio

Save the Date kaart veteranendag

Gemeente Lansingerland organiseert in augustus Veteranendag Lansingerland. Omdat veel mensen nu al op vakantie gaan wilde de gemeente nu alvast de datum aan de genodigden laten weten door een Save the Date kaartje te sturen.

Italia a Zandvoort

Na het informatieboekje voor het Italië evenement en de Lifestyle beurs in Eindhoven heeft DTPH weer met veel plezier gewerkt aan het informatieboekje voor de Italiedag in...

Flyer Vermist vanuit Lansingerland

De flyer is bedoeld om inwoners bewust te maken van Vermist vanuit Lansingerland.
Wil je ook graag een opvallende flyer voor een beurs of event? Neem dan contact op met DTPH.

Website DC Was en strijkservice

DC Was en Strijkservice is een jong bedrijf wat de werkende vrouw of man ontzorgt door het was- en strijkgoed over te nemen en dit schoon en kreukvrij weer bij haar klant thuis te brengen.

Website APS Lansingerland

Was je op zoek naar APS Therapie of pijnverlichting? Neem dan contact op met APS Therapie Lansingerland. Zoek je iemand die jou kan helpen bij het creëren van een nieuwe website? Neem dan contact op met DTPH. Wij helpen u graag verder!

Vernieuwde website Juwelenwerk

Ben je op zoek naar unieke trouwringen of een speciaal ontworpen sieraad voor jouw lief? Kijk dan op de website van Anouschka.

Website ontwerp organisatiebureau PcP

Was je op zoek naar informatie over de PcP beurs? Bekijk dan hun vernieuwde website. Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen bij jouw website? Neem dan contact op met DTPH voor een vrijblijvend gesprek.

Website Designbetonnederland.nl

Voor een bedrijf in Berkel & Rodenrijs heeft DTPH een nieuwe website gemaakt. De vraag was een simpele, duidelijke website waar de foto’s de hoofdrol zouden spelen. Als tegenhanger van het harde beton, kozen wij voor de frisse oranje kleur.