Flyers & folders

Wie heeft er nooit eentje gemaakt of laten maken? We kennen ze allemaal, de flyers die je op straat of op beurzen in je handen gedrukt krijgt. Hoeveel van die flyers vallen echt op? Wanneer ga je echt doorlezen of bewaar je de flyer om later contact te zoeken met het bedrijf? Of wilt u liever een mooi ontworpen folder laten zien aan uw potentiële klanten. Het verschil tussen een flyer en een folder is, dat de flyer niet gevouwen is en de folder één of meerdere slagen gevouwen kan worden. Een folder die van A4 naar A5 is gevouwen kan meer informatie  bevatten, dan een A5 flyer.

Aandacht

Flyers horen direct uw aandacht trekken. De boodschap op de flyer moet in één oogopslag zichtbaar zijn. De maat van de flyer, het soort papier en de opmaak zijn allemaal aandachtspunten waar DTPH rekening mee houdt. Dit alles natuurlijk binnen het budget wat u gesteld hebt. Uw huisstijl en de boodschap aan uw doelgroep worden zorgvuldig verwerkt in het ontwerp van uw flyer. Laat uw flyer door DTPH ontwerpen en uw vergroot uw kans enorm uw doelgroep te bereiken.

Grafische Spoed

De ervaring leert dat flyers altijd spoedwerk is. Wanneer een bedrijf een beursstand huurt, zijn folder en flyers het laatste waaraan wordt gedacht. DTPH is gewend om onder tijdsdruk te werken. Samen met de drukker wordt regelmatig de grens van de deadline opgezocht. Tot nu toe hebben we nog nooit een deadline gemist.
Heeft u een spoedopdracht? Wilt u op het laatste moment nog een flyer laten printen? Neem dan nu contact op met DTPH en ontdek zelf hoe snel uw drukwerk geleverd kan worden.

Promotiemateriaal

Naast de vormgeving van flyers, ontwerpt DTPH ook ander beursmateriaal zoals stickers, rolbanners, posters, ansichtkaarten, kalenders, notitieblokken, displays etc. DTPH verzorgt hiervoor de vormgeving, opmaak en het drukwerk.