Logo en huisstijl ontwerp

U bent op zoek naar een origineel logo speciaal ontworpen voor uw bedrijf. Een logo wat de filosofie van uw bedrijf uitstraalt en waarmee u voor de dag kunt komen.

Werkwijze

DTPH ontwerpt logo’s. Een logo wat bij u en uw bedrijf past. DTPH bespreekt met u, wat u in gedachte heeft over het nieuwe logo, welk gezicht en uitstraling uw bedrijf zou moeten krijgen met het nieuwe logo. Kleur, vorm en wel of geen beeldmerk zijn belangrijke punten om over te beslissen. DTPH houdt daarbij uw doelgroep in gedachten en geeft op haar beurt ook advies en sturing bij de ontwikkeling van het nieuwe logo. Na het eerste gesprek gaat DTPH voor u aan de slag. Binnen een week ontvangt u drie verschillende voorstellen zoals we besproken hebben tijden het eerste gesprek. U ziet in de logo’s het besproken kleurgebruik terug, eventuele beeldmerken die bij uw bedrijfsfilosofie horen en de keuze van het font want bij uw bedrijf past.
Wanneer u de drie verschillende logo’s heeft ontvangen, neemt u rustig de tijd om het op uw in te laten werken. Of misschien kunt u gelijk al een keuze maken welk logo het beste past. Misschien zijn er toch nog wat kleine veranderingen nodig om het perfect te maken. Ook dat is allemaal mogelijk bij de ontwikkeling van het nieuwe logo.

Huisstijl

Wanneer u tevreden bent over het ontwerp van het logo, kan de rest van de huisstijl  gemaakt worden. Het logo is de naam en/of beeldmerk van het bedrijf. De huisstijl zijn de onderdelen waar het logo ontwerp op wordt gebruikt. Dit kan variëren van een visitekaartje tot aan een uitgebreide brochure. U kunt uw huisstijl zo ver doorvoeren als u zou willen. Denk daarbij ook eens aan uw website, flyer, folder, bedrukking op uw auto of jassen. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van logo’s. Wilt u meer informatie over een nieuw logo of wilt u gelijk een afspraak maken? Neem dan contact op met DTPH en laat u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bekijk hieronder een gedeelte van de portfolio van DTPH
en neem contact op voor meer informatie.