Magazine& brochure

U heeft een vernieuwend idee voor een magazine voor uw doelgroep. Of wilt u een mooie brochure over uw bedrijf? DTPH verzorgt snel en vakkundig het ontwerp en de opmaak van magazines en brochures. Daarnaast regelt DTPH ook drukwerkbegeleiding en verspreiding., schakelt daar waar nodig is, een fotograaf en een tekstschrijver in. DTPH neemt u alle werk uit handen zodat u een professional magazine of brochure bij uw klanten kunt laten zien.

Aandachtspunten

In een ori├źnterend gesprek kijken we, wat de belangrijkste punten zijn voor uw magazine. Wat is de boodschap. Wat moet er zeker uitspringen en wat is minder belangrijke informatie. Levert u teksten en fotomateriaal aan of schakelt u daar DTPH voor in? Wilt u graag interviews in uw magazine? Of juist alleen maar productinformatie? Wilt u aanzetten tot aanschaf van uw producten of wilt u echt informeren? Heeft u al nagedacht over een oplage en verspreiding? Allemaal zaken wat van te voren belangrijk is om te weten.

Opmaak

Wanneer alle informatie is verzameld, ontwerpt DTPH de lay-out gebaseerd op de huisstijl. Belangrijk is om te kijken naar het kleurgebruik, soort font, grootte van het font, de regelafstand, de indeling van foto’s en tekst. Nadat de lay-out is goedgekeurd, wordt het blad gevuld met artikelen, interviews en foto’s. DTPH geeft u advies over het gebruik van de juiste foto’s. Welke foto’s zijn bruikbaar en welke niet. Staat de foto in de juiste kleurmodus en heeft de foto de juiste resolutie? Deze DTP werkzaamheden zullen daarna periodiek terugkomen bij de opmaak van elk nieuw magazine.

Drukwerk

Met alleen de opmaak van een magazine bent u natuurlijk niet geholpen. Daarom begeleidt DTPH ook het drukproces. Er wordt samen gekeken naar het budget en de mogelijkheden binnen dat budget. Ook vergeten we niet de verspreiding van uw magazine zodat het op de juiste plaats terecht komt. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner die u verder helpt met uw magazine? Neem dan nu contact op met DTPH.