mireille…en toen was het ineens 19 november 2013. Tien jaar later.

DTPH bestaat vandaag tien jaar. Er was waarschijnlijk tien jaar geleden niemand te vinden, die had kunnen voorspellen dat mijn bedrijf na tien jaar nog zou bestaan. Dat mijn enige inkomen, uit mijn eigen bedrijf komt. Ik ben trots, maar pink ook stiekem een traantje weg. Tien jaar hard werken maar ook leuk werken, onder tijdsdruk werken, creatief werken, samen werken. Dansend tussen de opvoeding van mijn kinderen en de groei van mijn bedrijf. Ik heb heel veel logo’s, visitekaartjes en flyers mogen ontwerpen. Ik heb bedrijven zien komen en gaan maar ik heb ook bedrijven samen met mij zien groeien.

Zoals een filmster die een Oscar ontvangt, sta ik nu met mijn denkbeeldige tienjaarprestatie in mijn handen en wil ik juist diegene bedanken die mij daarin gesteund hebben, zoals natuurlijk mijn lieve kinderen Juliette en Xavier die soms wat langer op hun avondeten hebben moeten wachten. Mijn geweldige vader die mij in eerste instantie voor gek verklaarde toen ik deze stap zette, nooit geloofde dat ik zo ver zou komen maar wel elk kwartaal al tien jaar lang de boekhouding voor mij doet. Maar ook die ene persoon, die mij in een paar woorden kon duidelijk maken wat ik anders moest doen. Lieve vrienden en familie die altijd meeleven met elk project. En natuurlijk al mijn leuke, interessante en boeiende klanten, die mij allemaal wat over hun vakgebied hebben geleerd. Dankjewel voor jullie vertrouwen in mijn kunnen. Van de pedicure tot aan T-Systems, ik draag ze allemaal een warm hart toe. Zonder jullie had mijn bedrijf ook niet kunnen groeien.

Terwijl ik op mijn denkbeeldige podium al snotterend iedereen bedank, gaat het leven ook gewoon weer door. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg, Mireille! Dan rest mij enkel nog de beloofde prijsvraag te vertellen om daarna weer enthousiast aan het werk te gaan. Want ondanks het feestgedruis, gaat het het werk gewoon door en creëer ik nog steeds het liefste iets uit niets.

Maak nu kans op de waarde cheque van 250 euro aan design en beantwoord de volgende vraag:
Welk liedje staat voor het begin van DTPH?

Het goede antwoord was: I’ll spread my wings and I learn how to fly. Onder de vele inzendingen heeft Aquarelart de cheque van 250 euro gewonnen.

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten