Logo & branding

Canva, Fiverr, Freelogodesign, er zijn tal van websites en apps waar je je eigen logo kunt ontwerpen. Maar alleen omdat het kan, wil nog niet zeggen dat het een goed idee is. Het logo wordt het gezicht van jouw bedrijf. Wil je dat dit gezicht eruitziet alsof je vierjarige nichtje met lippenstift heeft gespeeld of wil je dat dit gezicht eruitziet als een supermodel gemaakt door een professionele visagist?

Het creëren van een logo is niet alleen een mooi plaatje, het is het creëren van een identiteit die uw (potentiële) klanten herkennen. Dat kan alleen je bedrijfsnaam zijn of je bedrijfsnaam met een afbeelding (beeldmerk), in een zorgvuldig gekozen lettertype en kleur. Je krijgt nooit een tweede keer om een ​​eerste indruk te maken, dus laat die eerste indruk meteen goed zijn!

Als je met mij samenwerkt om je identiteit te creëren, wil ik alles weten over je bedrijf, wie je klanten zijn, je doelgroep, wat je vertegenwoordigt, wat voor soort emotie en gevoel je wilt geven met je dienst of product. Werk je voornamelijk online of ook offline. Hoe wordt de branding gebruikt? Allemaal belangrijke antwoorden om te weten, voordat ik aan het ontwerpproces begin.

Meer weten wat ik voor je kan betekenen? Laten we afspreken om te praten over hoe ik je kan helpen!

Logo Nieuwe wegen

Logo Nieuwe wegen

“Het heeft iets lichts, sprankelends, en precies dat had ik gevraagd. Ik moest denken aan de vorige logo’s – daar verstevigde jouw beeldwerk hoe ik in mijn werk wilde staan. Ik zeg tegen jou ‘dit wil ik uitstralen’, jij maakt een logo, dat bevestigt hoe ik wil zijn en zo word ik dan, meer dan ik zonder dat logo zou worden. Dat doe je dus heel goed. Ik ben niet voor niks jouw fan.”

 42 lezers

mireille van yperen

MEER OVER MIREILLE
Sinds 1995 werk ik als grafisch ontwerper en webdesigner. Eerst als werknemer maar sinds 2003 in mijn eigen bedrijf. Naast grafisch ontwerp, DTP en webdesign, illustreer ik ook kinderboeken. Als nevenproject heb ik zelf zes prentenboeken geschreven, geïllustreerd en gepubliceerd, die verkrijgbaar zijn bij Amazon. Ik kom oorspronkelijk uit Nederland maar ben in 2022 naar Oregon verhuisd.

Funfacts: Gek op thee, chocolade en reizen. Mijn kater heet Kip om verwarring te zaaien in de straat.