Selecteer een pagina

Wat anderen zeggen

Waarom zou je mij op mijn woord geloven?

Ik kan het natuurlijk allemaal wel heel mooi vertellen wat ik allemaal voor je kan betekenen maar de mensen die je voor zijn gegaan kunnen dat veel beter vertellen. Stuk voor stuk allemaal tevreden klanten waarmee ik voor korte of langere tijd met heel veel plezier heb samen gewerkt.

Tevreden? Laat een bericht achter.

5 + 1 =

Ik ben zeer tevreden met het professionele en snelle handelen en adviseren van Mireille. Ze heeft me heel fijn en goed geholpen met het publiceren van mijn boek. Ze is altijd klaar voor je. Ik beveel Mireille zeker aan.

Montserrat Gómez García

Auteur 'geef me je vleugels'

Super geweldige, snelle service. Erg vriendelijk en blij dat we met u mogen/kunnen samenwerken als het gaat om snijlijnen plaatsen boekomslagen

Arno van den Kieboom

Uitgeverij Keytree

Heel fijn samengewerkt met Mireille. Ze staat altijd voor je klaar en denkt graag mee, in alle opzichten. Verrassend mooie website geworden. Fris, helder en overzichtelijk.
Prettige persoonlijke benadering. Er werd goed meegedacht. Snel online. Prima prijs / kwaliteit verhouding.

 

Ik beveel DTP zeker aan!

Mickey Ramautar

www.fastandresearch.com

Ruim drie jaar geleden hadden we plannen om een boek te schrijven over “Plant Empowerment”, een innovatieve duurzame teeltmethode voor de internationale glastuinbouw. En we wilden dat het een overzichtelijk en goed leesbaar, maar ook een mooi en aantrekkelijk boek zou worden. Dan heb je iemand nodig die echt verstand heeft van het opmaken van teksten, lettertypes, van vormgeving, pagina indeling en kleurgebruik, en tevens goed op de hoogte is hoe je dit moet aanleveren bij de drukker voor het beste resultaat zowel qua tekst als illustraties. Via-via kwamen we in contact met Mireille die ons werd aanbevolen als een creatieve en professionele DTP-er, die weliswaar als ZZP-er opereert, maar toch in staat is om ook grotere opdrachten snel en adequaat uit te voeren. En dat heeft ze allemaal meer dan waargemaakt. 

Inmiddels wordt ons boek in drie talen (Engels, Nederlands en Spaans) wereldwijd in duizendtallen verkocht, en krijgen we veel positieve reacties over de gestructureerde opzet en de aantrekkelijke vormgeving.

Dank je wel Mireille, voor jouw waardevolle bijdrage aan dit succes! En steeds weer is het een plezier om voor elke herdruk met jou samen te werken aan een nieuwe verbeterde editie die nog net iets overzichtelijker en fraaier is dan de vorige.

PS: Voor wie nieuwsgierig is naar dit boek, zie: www.plantempowerment.com 

Jan Voogt

Plant Empowerment, www.plantempowerment.com

Klein klusje, snel geklaard. Mireille, bedankt !

Johan Schel

http://www.schel.eu

Mireille heeft een mooie website neergezet www.lingoatwork.eu. Absoluut vakwerk !!
Alex

Lingo@work

I am delighted with the flyers and business cards to get my mobile mechanic business up and running. DTPH was a delight to work with and I highly recommend her services.
Robert

Classic Mobile Mechanic

Het is super fijn werken met DTP-hulp.nl. Geen enkele vraag is teveel, uitleg is helder en reactie snelheid hoog!
Zeker een aanrader als je, net als ik, beginnend auteur bent en je droom om wilt zetten in werkelijkheid!
Melissa Holleman

Sinds de opstart van mijn eigen bedrijf neemt Mireille mijn website en briefpapier (ontwerp en productie) voor haar rekening.
Altijd zeer accuraat en creatief. Ben daarom al 14 jaar zeer tevreden met haar inzet!
Ruud Weerts

RWE techniek

Uiterst tevreden ben ik.  Inmiddels twee sites en prachtig logo. Het mooie aan Mireille is dat ze aanvoelt wat bij je past en vertaald. Tevens is het zeer fijn dat ze heel snel reageert en werkt. Ben heel erg tevreden.
Margriet Brink

Coachingspraktijk Margriet/ Shiatus happy fit

Mireille is betrokken en attent het is prettig om met haar te werken.  Ze neemt de tijd voor je en verwerkt je wensen altijd zorgvuldig en snel.
Anouschka Verhagen

Goudsmid, AV juwelenwerk

We hebben de boeken intussen ontvangen en we zijn blij met de opmaak van de inhoud. Het ziet er professioneel, toegankelijk en overzichtelijk uit. Dank je voor je bijdrage!
Harry Vos

Avila coaching

Wij zijn heel erg tevreden. Altijd een vriendelijke en snelle afhandeling en altijd bereikbaar. Geweldig!
Bodhi Vartman

Migoz /PCP

Ben al jaren cliënt bij Mireille dus hoogste tijd voor een zeer tevreden bericht. Mireille werkt snel en luistert aandachtig naar al je wensen en hoe moeilijk ook, Mireille willigt deze in. Ben erg te spreken over mijn fraaie website en visitekaartjes. Dus ben je op zoek naar een grafisch vormgeefster dan kan ik je haar zeker van harte aanbevelen!
Virginie van der Ploeg

Rosa-V

Ik ben erg tevreden over Mireille. Ik had nog veel vragen achteraf en ze is altijd behulpzaam! Kortom: een aanrader!
Nathalie Driessen

Nathalie Driessen Tekst & Media

DTP-hulp ofwel Mireille heeft me in korte tijd prima geholpen met het logo voor mijn onderneming i.o. Dank zij goed luisteren, creativiteit, vakmanschap, heldere communicatie en geduld. Dank!
Mirjam Heikens

zuster mirjam geestelijkezorg

Mireille, you did an outstanding job on my website.  Thank you so much for being so quick to respond throughout this process.  I will refer any business to you for sure.

My Uncle Al was right, YOU ARE THE BEST!!

Lauren Halliwell

Alpha Mobile Grooming

Ok, ik zie tot mijn schaamte dat ik hier nog geen testimonial heb geschreven… Lekker attent van je, Ferry! Any way: ik ken Mireille al een hele lange tijd. Ik zeggen dat ze voor mij een waanzinnig mooie site heeft gebouwd. Ik kwam goed voorbereid bij haar langs om een en ander vorm te geven! Op al haar vragen waren mijn antwoorden heel erg duidelijk: “eeehh? oh, daar heb ik helemaal niet over nagedacht… Ja, dit en dit lijkt me wel leuk en interessant.” Complete webdesign digibeet die ik ben. En zelfs met die glasheldere antwoorden van mij heeft zij een site gebouwd waar ik heden ten dagen nog de revenu’s van trek. In alle dankbaarheid en bescheidenheid: mijn zaken lopen als een raket. En dat heb ik voor een enorm deel aan Mireille te danken. Ik moet haar regelmatig herinneren aan het feit dat ze me echt mag factureren voor haar inspanningen! En dan nog schaam ik me als ze het bedrag noemt…
Om een lang verhaal kort te maken: geef deze dame een kans om je droomsite te bouwen. Ik durf er letterlijk mijn hand voor in het vuur te steken dat je omzet/ klantaanbod en opdrachten er enorm door op vooruit gaan!

Dankjewel Mireille!

Ferry Heerdink

Heerdink Medical

Mireille werkt snel, flexibel en denkt pragmatisch mee over het optimaal vorm geven van ideeën. Echt iemand op wie je kunt bouwen!
Joyce Eskens

Communicatieadviseur, Gemeente Zuidplas

DTP-hulp helpt ons effectief met onze visuele communicaties, zoals banners, klein en groot voor op internet, flyers en advertenties in alle maten en vormen.
Waarbij snel resultaat voor ons een must is. Bij DTP-Hulp hebben wij daar zeker niet over te klagen en voorbeelden en suggesties zijn altijd snel aangeleverd en eventuele aanpassingen snel doorgevoerd.

Mireille heeft voor ons het logo ontworpen voor De Poezen Shop en enkele maanden geleden hebben wij haar de opdracht gegeven om voor ons de volledige layout, en uitstraling van een nieuw Magazine te ontwikkelen.
Het resultaat kunt u zien op issuu.com/kattenliefde en de website kattenliefde.nl. Oordeelt u zelf maar.
Betrouwbaarheid, flexibiliteit, creativiteit met een grote dosis eigen initiatief zijn voor ons van wezenlijk belang en Mireille voldoet aan al die eisen.
Met daarnaast de snelle communicatie ook na 17,00 uur is voor ons een zeer grote plus.
We hopen dan ook nog lang met haar te kunnen samenwerken.

 

Mike Verdugt

Amerone e-commerce Solutions, De Poezen Shop de grootste kattenwinkel van Europa, Kattenliefde Blog & Cat Style Magazine

Wil je herkenning voor je producten en/of diensten, via een op maat gemaakt logo en bijpassende website? Dan is Mireille, met DTP-Hulp, een hele snelle goede webdesigner en vooral prettige professionele vrouw om mee samen te werken.
Mireille doet wat ze zegt en zegt wat ze doet en zal je ook ondersteunen met diverse tips, indien ze je hier verder mee kan helpen. Bedankt Mireille, voor onze fijne samenwerkingsprojecten!
Breincreatie

Breincreatie

Mireille weet met haar ontwerpen meteen de juiste sfeer te treffen. Moet het zakelijk, mag het speels? Precies het goede gevoel. Dat geldt voor de vormgeving van drukwerk, maar ook van websites, zoals deze van 3BConnect”
Pieter Harcksen

PRLT

Snelle en efficiënte service, iemand die begrijpt wat wij als promotioneel bedrijf nodig hebben voor onze klanten, gewoon fantastisch om Mireille als verlengstuk van ons eigen bedrijf te kunnen gebruiken
.
Peter H. Claes

Bgifts

Ik heb Mireille intussen een aantal keer ingeschakeld voor DTP werk. Het is fijn om met haar samen te werken, ze begrijpt snel welke kant ik op wil en bovenal: haar timing en bereikbaarheid zijn fantastisch. Mireille werkt razendsnel en doet wat ze zegt dat ze zal doen. Iemand om op te bouwen.
Diana den Held

Gevleugelde Woorden

Mireille is a professional high skilled graphics designer. I had the pleasure of working with her many times already and still enjoy the splendid and personal service she offers. More than this she also became a very dear friend. This lady has my deepest respect and I would encourage everyone to try her services, I’m sure you’ll be surprised. All the warm words in the other testimonials I’ve read are true. Passionate about her business, warm and giving, creative and patient. Connecting to this lady is adding a true friend.
Geert Conard

Cherub

Mireille heeft binnen no time, met weinig voorkennis en zonder dat ze me persoonlijk kent, mijn wens voor een flyer perfect weten te vertalen in een woord-beeld combi die helemaal bij me past. Een vakvrouw!
Nynke Rinzema

Movente

Mireille is creativiteit, deskundig en heeft een coöperatieve instelling. Ze luisterde goed naar mijn wensen en vertaalde mijn ideeën in heldere, mooie beelden. Het resultaat is een huisstijl die perfect past bij de boodschap die ik wil uitdragen. Volgens mij is ze een goede ontwerpster. En ze is een aardig mens bovendien.
Hilda Algra

Algra Tekst en verhaal

DTPH heeft voor mij een twitter achtergrond ontworpen. Op basis van de huisstijl die zij eerder voor mij heeft gemaakt. Ikzelf kan eigenwijs en koppig zijn, denken het beter te weten. Maar op het gebied van huisstijl heb ik geleerd Mireille de vrije hand te geven.
Vaak denken we bij een huisstijl alleen maar aan een logo of briefpapier. Maar in dit ‘online’ tijdperk moeten we deze huisstijl ook doorvoeren naar LinkedIn, Twitter, Hyves, Facebook en andere netwerken waarop we actief zijn. Mireille kent de details omdat ze zelf ‘online’ actief is.
Een absoluut voordeel in de kracht waarmee ze de huisstijl consequent doorvoert.
Het resultaat is er dan ook naar. Consequent in eenvoud, mooi en functioneel.
Jan Mulder

Hug Your Customer

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten