Ik kan wel beweren dat het voelt alsof de tijd voorbij gevlogen is, maar om eerlijk te zijn was het verdomd hard werken om mijn hoofd omhoog te houden.

26 oktober 2003,
“Ik ga op vakantie!”, zei hij, we hebben hem daarna nooit meer gezien. Ik bleef achter met een baby, een peuter en een berg schulden, waarvan ik niet eens wist dat we die hadden. Toch heb ik me nooit verslagen gevoeld in die turbulente tijd, waar ik ineens in terecht was gekomen. Ik had gewoon een plan nodig, bedacht ik me. Ik had een oude computer, mijn diploma in design, twee jonge kinderen om voor te zorgen, en een onstuitbare drang om het voor elkaar te krijgen. En zo startte ik mijn bedrijf op 19 november 2003.

Twintig jaar en vele ontwerpen later ben ik er nog steeds. Groter, beter, wijzer en sterker dan ooit. Ik heb veel kopjes thee gedronken. Veel bedankboeketten ontvangen van tevreden klanten en veel meetings gehad om projecten te bespreken. Ik ontmoette klanten over de hele wereld en om de hoek. Ik maakte ontwerpen in het Nederlands, Engels, Chinees, Spaans, Russisch en Arabisch.

Ondanks crisisjaren, moeilijke momenten en uitzichtloze situaties is het nooit in mij opgekomen op op te geven.  De peuter en kleuter van toen zijn nu opgegroeid tot leuke volwassen mensen en hebben hun eigen leven. Maar zij waren het die mij de kracht gaven om dit mogelijk te maken. Zij zijn de reden zijn dat ik het zo ver heb geschopt. Voor altijd en daar voorbij hebben ze mijn liefde en steun.

Een gelukkige 20e jubileum voor mij!
19 november 2023

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten