Toen Pamela Weir van Red2Black Profits bij mij kwam met het idee om een tijdschrift uit te geven, maar ze geen idee had hoe ze een magazine moest maken, was ik gelijk enthousiast omdat ik het ontwerpen van boeken en tijdschriften juist geweldig vind.

Terwijl Pamela me artikel na artikel stuurde, creëerde ik pagina na pagina. Totdat het tijdschrift klaar was om te publiseren. Pamela’s eerste reactie toen ze het tijdschrift zag, was voor mij absoluut de kers op de taart omdat het werk zelf al ontzettend leuk is om te doen.

“Mireille, je bent een ROCKSTER!!!! Ik hou van het tijdschrift … het is geweldig. We hebben een winnaar! Ik heb tranen in mijn ogen. Heel erg bedankt voor al je harde werk en geweldige creativiteit.”

Wat kan ik zeggen? Het was absoluut geweldig teamwerk!

Zit je ook met de handen in het haar omdat je geen idee hebt, hoe je een magazine moet maken? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak om te bespreken wat ik voor je kan betekenen*.

*tissues aanwezig voor positieve tranen

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten