DTPH 10 jaarEr wordt gepuft, geklaagd, gezucht en gesteund. Terwijl we bij DTPH de ballonnen opblazen en de slingers ophangen, kraakt en piept Nederland onder het zware gewicht van de crisis. Een klant roept enthousiast dat ik dit lustrum niet zo maar voorbij moet laten gaan. Spring, dans, juich, loop de polonaise en gooi de confetti in de lucht.

Ze heeft gelijk maar wat zal ik eens organiseren? Een bedrijfsuitje voor mezelf klinkt ook niet echt feestelijk. Een groot feest voor al mijn klanten van de afgelopen tien jaar is wat over de top. Toch wil ik trakteren. Elke grote en kleine klant bedanken voor het vertrouwen wat ze me al die jaren gegeven hebben. Met het verstrijken van de jaren, is niet alleen mijn bedrijf gegroeid, maar ook mijn kinderen zijn boven me uitgegroeid en heb ik ook zelf de nodige wijsheden mogen oppikken onderweg.

Ik kan er op vertrouwen dat mijn meest creatieve ideeën altijd ‘s nachts komen, wanneer ik weer niet kan slapen. Vannacht ging er weer zo’n lichtje branden. Ik ga trakteren! Maar niet zomaar. Ik ga jullie trakteren op de leuke, sappige en bijzondere verhalen uit tien jaar DTPH. De keus, de kans, de sprong.
Maar ik trakteer niet alleen op verhalen. In mijn laatste blog zal ik een prijsvraag zetten, waarvan het antwoord te vinden is in één van de vele verhalen. Je maakt hiermee kans een cheque van 250,- euro te winnen, vrij te besteden aan producten bij DTPH. Je kunt het besteden aan een nieuw logo, een nieuwe brochure, folder, flyer of een update aan je website. Lees mee, vier mee en loop de virtuele polonaise met ons want de komende maand vieren wij hier elke dag een feestje!

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten