huistekoopIk zag het mailtje ‘s avonds laat binnenkomen. Help! Spoed! Gevonden via Google. Wil je…? Natuurlijk wil ik en begin ‘s morgens vroeg gelijk aan een opzet. Die ik haar al snel kan mailen. Ze is heel blij met de snelheid en het resultaat. Na wat kleine aanpassingen via de mail stuur ik haar het aangepaste bestand en hoor niks meer.

Dan gaat de telefoon. “Ik sta nu bij de drukker….” Er bleek nog één foute afbreking in te zitten. Ik haal um er gelijk uit en stuur een nieuw bestand, deze keer met overvul want daar wordt de drukker blij van.

Ik word weer blij van zulke projectjes. Snelle opzet, snel schakelen en snel klaar. Ik hoop dat ze het huis net zo snel verkopen als dat de flyer gemaakt is.

Wil je ook hulp bij een nieuwe flyer? Neem dan nu contact op.

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten