Mijn dagen hebben de neiging om stiekem er vandoor te sluipen. Als het kerst is, moet ik Pasen nog vieren. Met oud&nieuw zit ik nog in het Hemelvaarttijdperk. En breekt de Pasen alweer aan, ben ik gevoelsmatig bezig met de kerstballen. Totdat er weer ergens ruimte ontstaat om eens op een rijtje te zetten waarmee ik dan zo druk ben geweest.

Dit was duidelijk het jaar van WordPress voor mij. Veel bestaande klanten wilden meer met hun website gaan doen en de stap om naar WordPress over te stappen was voor hun snel gemaakt.
Zoals de site van Rosa-V. De oude HTML site was naar wens maar het updaten was voor de eigenaresse niet makkelijk. De site staat nu in WordPress waardoor ze op die manier veel meer vrijheid heeft om teksten en nieuwsberichten zelf aan te passen.

Ook Hug Your Customer was op zoek naar een frisse uitstraling waarmee de verschillende workshops in een duidelijk stramien neergezet konden worden.

Een leuke uitdaging werd de site van Wavemens waarbij we gebruik hebben gemaakt van WPMU. De site bestond uit drie verschillende templates. WPMU was hier uitermate geschikt voor. Samen met de klant zijn we tot een schitterend resultaat gekomen.

Aan het begin van 2010 werd ik benaderd door het bedrijf Bits&Tools om een webshop neer te zetten. In samenwerking met Hensel hebben we een duidelijk design neergezet met een eenvoudige maar doeltreffende navigatie.

Ook lowbudget Small Price Shop wilde graag een website om de produkten uit de winkel te gaan promoten via Twitter.

Simoons&company zocht naar een duidelijke vorm om zijn website vorm te geven. De site staat als een huis en wordt dagelijks met veel plezier gebruikt en gelezen.

Wanneer ik op verjaardagen of feestjes toevallig laat vallen dat ik grafisch ontwerper ben en websites maak, wordt mij altijd gevraagd wat ik dan van de website of het visitekaartje van die betreffende persoon vind. Zo kreeg ik die vraag op een beurs in februari. Ik vind dat altijd erg moeilijk omdat ik vaak wel zie wat er beter kan. Ik legde voorzichtig uit dat de navigatie wel iets duidelijker kon. Ik kreeg het verzoek de site om te zetten naar WordPress en de punten die ik aangaf te verbeteren. De klant begreep precies wat ik bedoelde toen hij het verschil zag tussen zijn oude en zijn nieuwe website.

Naast de vele websites en online media ben ik ook nog een grafisch ontwerper voor gedrukte media. Zo ontstond er een nieuw logo voor DSVI wat op het nieuwe visitekaartje geshowd mag worden, vroeg Coach2moveOn om een nieuwe flyer en een postkaart om te versturen en wilde de dameskledingwinkel Fiore haar klanten via een mailing laten weten wanneer de uitverkoop zou gaan beginnen. Koopzondagonline en Koopavondonline werd voorzien van een nieuw logo en Daxecon was op zoek naar nieuwe infographics die het ingewikkelde IT-proces duidelijk maakten.

Maar ook daar bleef het niet bij. Je bent pas echt ondernemer als je de gehele huisstijl doorzet in al je uitingen. Vandaar dat er ook een Twitterbackground werd gemaakt voor Hug Your customer, Anker&Kompas en Geert Conard.

Al met al heb ik het eerste half jaar flink door mogen werken. Samen met de klant hebben we een mooi stukje werk neergezet. Ik ben heel benieuwd wat de tweede helft mij zal brengen. Ik kijk er nu al naar uit!

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten