Naast de vele covers en boeken die ik voor mijn klanten heb vormgegeven, lag er altijd nog de wens om mijn eigen kinderboek uit te geven. Die wens is dit jaar uitgekomen. Ik heb het boek geschreven, geillustreerd en gepubliceerd.

Charly, het verveelde spinnetje uit Australië kruipt in een openstaande koffer om naar Europa te reizen. Het boek is zowel in epub als softcover verkrijgbaar op Amazon. Het boek is verkrijgbaar in Nederlands en Engels. Wil je liever niet op Amazon rondneuzen kun je het ook bij mij bestellen.

Wil je ook graag je boek zelf uitgeven op Amazon maar heb je daar wat hulp bij nodig? Neem dan contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen!

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten