logo below H2O Toen Bessie mij in een zoom-meeting vroeg of ik haar kon helpen met haar kinderboek, wist ik nog niet hoe groot zij dacht. Nu het eerste boek klaar is, gaat zij als een niet te stoppen marketeer door haar marketingplan. Zij vond dat bij de boekenserie ook een logo hoorde en dus ontwikkelde ik een logo voor haar serie waarvan nu het eerste boek klaar is.

Het is alweer even geleden dat ik een nieuw logo heb mogen maken, maar dat maakte het er niet minder leuk op. De opdracht was iets met “fun, bubbles en ocean” De eerste reactie was: “Logo is fab!!!” Opdracht gelukt, denk ik zo!

Wil je ook hulp bij het ontwikkelen van jouw logo? Stuur me dan een berichtje en we plannen samen een afspraak in!

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten