Free Spirit is een nieuwe onderneming in Amsterdam wat cannabisproducten gaat verkopen. De eigenaar had via via gehoord, dat hij bij mij moest zijn voor een logo. Als ik haar naam lees weet ik het direct, oh dat was zij! Contact was gelegd via Twitter en ik had een klein dingetje gedaan. Nooit gedacht dat het zoveel effect zou hebben want ineens na een half jaar, klopten er in één week twee verschillende bedrijven aan. Supertof van haar!

De eigenaar van Free Spirit legde uit wat hij voor ogen had en stuurde wat krabbels mee. Ik had mijn bedenkingen maar maakte toch wat hij in zijn hoofd had. Uit ervaring weet ik dat iemand het eerst moet zien voordat ze inzien dat het misschien in hun hoofd een beter idee was dan op papier. Dat was hier ook het geval dus nu was ik aan zet en maakte drie nieuwe versies van zijn idee maar dan net wat anders. De klant was enthousiast en koos het uiteindelijke logo in verschillende kleuren. Hij gaat het gebruiken voor zowel zijn webshop als voor merchandise dus mocht je een petje van FreeSpirit zien lopen, dan weet je nu: ‘hey die komt van DTPH!

Wil je ook graag een nieuw logo? Neem dan contact op!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten