logo nieuwe wegen“Vanwege mijn ervaringen met jouw logotalent wil ik dat verzoek echt beslist, niet ter discussie, bij jou neerleggen.”

Zo begon het mail contact weer na 12 jaar met de klant die exact op de week af, 12 jaar eerder ook een logo bij mij had laten ontwerpen. Ondertussen is er in haar leven en mijn leven veel gebeurd. Zij is een nieuwe weg ingeslagen en ik ga een nieuwe weg inslaan.

Na een heerlijk ouderwets telefoongesprek, waarin ze me uitgebreid kon vertellen over haar nieuwe werkzaamheden en hoe ze dat wilde uiten in haar logo. Ik ben met al die informatie aan de slag gegaan en heb voor haar een logo gemaakt wat precies beschreef wat zij had gevraagd.

Haar reactie:
“Het heeft iets lichts, sprankelends, en precies dat had ik gevraagd. Ik moest denken aan de vorige logo’s – daar verstevigde jouw beeldwerk hoe ik in mijn werk wilde staan. Heel kort door de bocht zoiets als: ik zeg tegen jou ‘dit wil ik uitstralen’, jij maakt een logo, dat bevestigt hoe ik wil zijn en zo word ik dan, meer dan ik zonder dat logo zou worden. Dat doe je dus heel goed. Ik ben niet voor niks jouw fan.”

Dat zijn natuurlijk de mooiste complimenten die je als ontwerper mag krijgen.

Sla je ook een nieuwe weg in en ben je op zoek naar een logo wat daar bij past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten