Logo ontwerp SignumFCIk hou er van als klanten mij aanbevelen bij hun relaties. Mark was één van die relaties die contact met mij opnam nadat hij van zijn collega over mij hoorde.

Voor zijn nieuwe bedrijf had hij een logo en website nodig. Het hoefde allemaal niet te gek groot maar wel gewoon goed. Na een eerste Zoom-gesprek, ik wil altijd graag alles weten over de persoon en het bedrijf, ben ik aan de slag gegaan met het logo ontwerp. Mark had een voorkeur voor de kleuren blauw en grijs, financiële kleuren. Als je naar de kleuren kijkt in de financiële wereld, kan dat al snel als saai overkomen en dat wilde ik juist voorkomen. Dus koos ik wel voor blauw en grijs, maar dan net even een andere tint blauw en grijs.

Mark vertelde mij tijdens het Zoom gesprek dat Signum staat voor ‘Mark’ in het Engels, wat in het Nederlands vertaalt naar ‘markering’ of ‘aanwijzing’. Ik wilde niet met grote beeldmerken werken dus ik voegde een klein detail toe aan het logo in de vorm van een driehoekige aanwijzer.

De pay-off onder het logo in een traditioneel klassiek finance font, zorgt voor de connectie met de finance wereld.
Omdat het logo op meerdere plekken geplaatst moet kunnen worden, heb ik er een tweede versie bijgemaakt voor gebruik op de website en andere langwerpige plekken zoals banners en spandoeken (mocht dat in de toekomst nodig zijn)

Nadat het logo en de branding afgerond was, ben ik verder gegaan met de website voor SignumFC.

Heb je vragen omtrent logo ontwerp? Ben je ook op zoek naar een nieuw logo voor jouw bedrijf? Of wil je gewoon meer weten over algemeen designwerk? Neem dan contact met mij op zodat ik al je vragen kan beantwoorden.

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten