Toen Wendy voorzichtig vroeg of ik misschien met haar mee wilde denken over een nieuw logo, was ik natuurlijk gelijk enthousiast. Wat ooit zo’n 25 jaar geleden begon als een gezellige middag op het strand met onze toenmalige partners, is uiteindelijk uitgegroeid tot een leuke samenwerking op de werkvloer.
Liefst zwart-wit, zei ze, en straks. Ik hou van een strakke en moderne stijl, maar ik hou ook van een twist. Dus ik vroeg haar één kleur te kiezen. ‘Maar ik wil geen kleur.’ probeerde ze me nog te overtuigen. Het werd hemelsblauw. Na een berg schetsen en fröbelen, want dat doen wij ontwerpers graag, wij fröbelen, kwamen er drie ontwerpen uit voor de presentatie. Twee zwart-wit en 1 blauw. Zoals je ziet werd het die ene met de blauwe twist.

Daarna moest ook de website in dezelfde stijl aangepast worden. Ook daar gooide ik een bijpassend ontwerp overheen en voilà, mevrouw Wendy is helemaal klaar voor een geweldig zakelijk 2019!

Wil je ook zo graag een nieuwe huisstijl maar je weet niet precies wat? Neem dan contact op! Ik help je graag verder. Wil je meer weten over de werkzaamheden van Wendy? Neem dan eens een kijkje op haar website.

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten