Paige Cohen uit New York benaderde mij voor haar eerste prentenboek, nadat ze mijn illustraties en design werk online gezien had op de website van SCBWI. Ze nam contact op, we planden een Zoommeeting in zodat ze haar idee kon vertellen en vragen kon stellen.

Na de Zoommeeting stuurde ze mij het manuscript van haar boek. Het boek moest vooral het gevoel van de zomer uitstralen. Dat gevoel dat soms zo moeilijk te omschrijven is maar wat we allemaal kennen. Aan de hand van haar manuscript ben ik schetsen gaan maken die ik direct samen met de tekst en een gekozen font al in een boekvorm kon plaatsen zodat ze precies kon volgen hoe het boek er uiteindelijk uit zou komen te zien.

Nadat ze akkoord had gegeven op de schetsen, ben ik de schetsen één voor één gaan uitwerken en heb ik elke pagina die af was met haar gedeeld zodat ze het proces kon volgen. Nadat de boek af was, heb ik een sprankelende cover gemaakt die het gevoel van de zomer direct uitbeeld.

In de laatste stap heb ik haar geholpen het boek te uploaden bij IngramSpark, in tegenstelling tot Amazon KDP kun je hier wel al met een 24 pagina’s een hardcover laten drukken.

 

Mireille illustrated my book and she did an amazing job. She is very talented and detailed in her work. She was so helpful in helping me in this process and did extra to help me since it was my first book.
I highly recommend her and I will definitely ask her again to illustrate my next book.

(Vertaald door Google)
Mireille heeft mijn boek geïllustreerd en dat heeft ze fantastisch gedaan. Ze is zeer getalenteerd en gedetailleerd in haar werk. Ze was zo behulpzaam bij het helpen van mij in dit proces en deed extra om mij te helpen aangezien het mijn eerste boek was.
Ik kan haar van harte aanbevelen en ik zal haar zeker weer vragen om mijn volgende boek te illustreren.

Paige Cohen

Author

Wil je meer weten over het maken van een prentenboek? Stuur me een berichtje zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen inplannen.

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten