‘Wil je eens naar deze website kijken, ik mis een beetje de WoW-factor.’ vraagt de stagebegeleider van zoon. Later die dag ga ik op m’n gemak de website bekijken. Ik zou echt een hele slechte zijn voor een jury want negatief commentaar geven, vind ik  vreselijk. Iemand heeft daar vreselijk hard op zitten werken en dan kom ik met mijn commentaar…
Ik snap wat ie bedoelt met de missende wow-factor. De website is degelijk en braaf, bij het saaie af. Zo erg dat ik moeite heb mijn interesse erbij te houden als ik de website lees. Ook het zelfgemaakte logo spettert niet echt.

In plaats van uit te leggen hoe dan wel, maak ik een voorbeeldje. Kijk, zo kan het ook. Als ik dan toch bezig ben, poets ik ook het logo nog wat op. Ik stuur een mailtje met de vraag of dit de missende wow-factor is en dat was het. De website verhuist van mijn sub-domein naar het lingoatwork domein en mijn zoon heeft ineens al zijn stagepunten op magische wijze verdiend!

Ben je ook op zoek naar de wow-factor in jouw website of logo? Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen! Ben je op zoek naar een instituut wat je zakelijk Engels kan verbeteren? Kijk dan eens op de website van Lingo@Work.

 

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten