Terwijl Nederland zich opmaakt voor het weekend, begint mijn dag met een vrolijk zonnetje en een strakblauwe lucht. ‘Je hebt morgen een feestje.’ roept mijn kalender, zodra ik mijn computer aanzwengel. Ik kijk naar de datum en glimlach, 19 november. Absoluut reden voor een klein feestje want morgen bestaat mijn bedrijf alweer 19 jaar. Volgend jaar vier ik de grote 20, denk ik bij mezelf wetende dat ik toch niets groots zal doen want ik ben niet zo’n party animal. Ik heb de verjaardag van mijn bedrijf altijd wel elk jaar op mijn manier gevierd, stilletjes, dankbaar, soms met een chocolade taartje en soms alleen met een kopje thee terugdenkend hoe ver ik ben gekomen. Negentien jaar geleden liep ik met een baby op mijn arm het KvK kantoor binnen. Net gescheiden, 100% zorg voor een baby en een peuter en het geweldige idee om zonder backup of investering een bedrijf te starten. Wat kon daar nou mis gaan? Het heeft me zeker geleerd om het soms gewoon te doen, er voor te gaan. Go big or go home!
En zo begon mijn avontuur op 19 november 2003. Zoals J.K. Rowling het zo mooi verwoordde: “Rock bottom became the solid foundation on which I rebuilt my life.” High five, girl! Me too!

Dit jaar vier ik het in Amerika, niet het eerste land waar ik met mijn bedrijf ben geweest. Waar ik ging, reisde mijn werk altijd met me mee. Ik heb op vele vliegvelden, in hotels en motels in verschillende tijdszones zitten werken wanneer er weer iets met spoed aangepast moest worden. Het werk ging mee naar België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland, Turkije, Singapore, Australië, Canada, Mexico en Amerika. Regelmatig kreeg ik een mailtjes van trouwe klanten met de vraag of ik in Nederland was of ergens anders. Het zegt genoeg over mijn reislust. Aan die trouwe klanten heb ik ook mijn succes te danken, want ze bleven terug komen, ondanks het tijdsverschil.

Dus morgen is het feest. Fuck it. Ik ga het gewoon vieren! Hoe weet ik nog niet. Misschien ergens op een bergtop of downtown Portland maar gevierd wordt het!

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten