“Hoe mijn klant groeide van 0 naar een 6 figure income in minder dan vier weken.”

De laatste tijd zie ik zoveel advertenties die miljoenen beloven als je hun gratis masterclass bijwoont of boek koopt. Door deze valse beloftes wil ik nog sneller voorbij scrollen. Als je een beetje logisch nadenkt, weet je dat ze dit natuurlijk nooit kunnen beloven. Misschien wel beloven, maar nooit waarmaken. Want zelfs als hun verkoopmethode zou werken, dan komt het nog steeds op jou neer hoe je die methode in de praktijk brengt. Toch word je er misschien door getriggerd, zeker wanneer het wat moeilijker gaat met je bedrijf. Je schrijft je hoopvol in en komt alsnog bedrogen uit.

Mijn irritatie zette ik daarom om in creativiteit en maakte er een parodie op. Ik kan je geen miljarden beloven, maar ik geef wel mijn volledige aandacht aan jouw project en 100% inspanning om je project te laten schitteren als een diamant (ook al schitteren diamanten niet, ze reflecteren het licht).

Wil meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of boek een Zoom meeting.

Wil je me volgen op Instagram? Klik dan hier op de link.

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten