Ik blijf het altijd leuk vinden als mensen mij via Google vinden. Het bedrijf ‘Eve Borstprotheses’ belde mij deze week met de vraag of ik ook een advertentie kon opmaken. Natuurlijk kan ik dat. Leuk!

Nadat de prijsafspraak was goedgekeurd ben ik aan de slag gegaan met een eerste ontwerp. Dat werd meteen al goed ontvangen. Het was alleen nog even zoeken naar de juiste foto in de advertentie maar dat we die ook hadden gevonden, was de klant tevreden en kon de advertentie doorgestuurd worden naar het magazine.

Plaats je ook regelmatig advertenties in kranten of magazines maar je worstelt met een ontwerp dat opvalt? Neem dan eens vrijblijvend contact op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten