Smartics is een Nederlands tech-bedrijf wat al klant is sinds de start van het bedrijf. Ik heb hun logo, hun website en hun huisstijl gemaakt. Met alles wat ik hun heb aangeleverd kunnen ze veel zelf doen binnen hun huisstijl, maar soms hebben ze mij toch nodig voor een extra ontwerp. Dit keer bijvoorbeeld toen ze met grafische spoed een advertentie nodig hadden voor een zakelijk magazine dat was gemaakt voor de beurs. Omdat ik hun branding zo goed ken, was het voor mij gemakkelijk om een advertentie te maken die perfect in hun branding past.

Heb je hulp nodig bij een advertentie die past bij jouw branding? Laat het me weten via mail, sms of boek een gratis Zoom call!

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten