Heleen vond mijn naam in één van de vele indie-auteur groepen en besloot contact op te nemen voor meer informatie over de vormgeving en het uitgeven van haar eerste boek. Nadat ik al haar vragen beantwoord had, was het duidelijk dat ze haar boek aan mij toe vertrouwde. Het boek “GeVluchte Vrienden” in dagboekvorm geschreven en zo wilde ik het ook vormgeven, in dagboekvorm.
De illustratie voor de cover heeft ze door een aquarelartiest laten maken.
Al met al weer een spannend traject voor zowel de auteur als voor mij maar altijd weer met een geweldig resultaat!

Heb je ook hulp nodig bij de vormgeving van jouw boek? Neem dan eens vrijblijvend contact op om jouw ideëen te bespreken.

Mireille bezit veel creativiteit die ze heeft gebruikt, nadat we hadden overlegd wat mijn wensen waren voor het boek. Ze heeft mij er behoorlijk mee in beweging gebracht, door soms een lettertype te gebruiken dat ik juist niet wilde in mijn boek. Nadat ik het even had laten rusten en wij de volgende dag elkaar spraken, legde ze haar keuze uit en was ik meteen om.
Voor de cover had ik zelf een unieke aquarel laten maken die zou mogen doorlopen over de rug en daar heeft Mireille een prachtige boekomslag van gemaakt, met mijn zo gewenste binnenflappen. Zij is heel kundig en zeer prettig om mee samen te werken.
Een prachtig boek ligt nu bij een ook al blije drukker, omdat alles zo uiterst netjes door Mireille werd aangeleverd.
Kortom, mijn eerste boek is nu al fantastisch!
Mireille is vakkundig, creatief, staat ervoor open om aan wensen van de auteur tegemoet te komen, waarna door fijne samenwerking een prachtig boek als eindresultaat werd gecreëerd.

 

Heleen van den Berg

Auteur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten