Het was al bijna weekend toen de mail van Susan in mijn mailbox viel. Ik las tussen de regels een lichte paniek dus ik besloot haar direct te bellen. Ze had een boek geschreven in opdracht van de hoofdpersoon maar nu liep ze tegen het laatste stuk aan, het zelf vormgeven en uitgeven. Ze is een copywriter, toch geen vormgever. Stress, slapeloze nachten, hoe moest ze nu verder zonder haar opdrachtgever teleur te stellen.

Ha! en daar kwam ik dus om de hoek kijken. Ik stelde haar gerust dat ik dit allemaal in orde zou maken en we deadlines zouden gaan halen. Ik ben misschien in het echte leven clueless over een heleboel dingen, maar vormgeving is iets waar ik absoluut wél alles vanaf weet. Zodra ik de bestanden doorgestuurd kreeg, ben ik aan de slag gegaan. Eerst de cover, met gelijk een 3D cover voor de presentatie naar haar opdrachtgever en daarna de inhoud van het boek. 

Susan kon weer lekker slapen en ik kon me heerlijk uitleven op de vormgeving van dit supergave boek. Het resultaat is binnenkort te koop in boekwinkel en website.

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten