De Toyota MR2 club Nederland kwam op mijn website terecht via Google. Zij hadden met spoed hulp nodig, bij het maken van hun nieuwe magazine. Het magazine, wat al jaren werd uitgegeven, lag nu nog in stukken tekst en foto’s op tafel omdat de vormgever die het deed, zijn taak had opgezet.

Of ik zin en tijd had, vroegen ze.
Altijd! zei ik.

En zo stuurden ze me alle tekst en foto’s door wat in het nieuwe magazine moest komen. Ik zette een grote pot thee en ging er mee aan de slag. Oeh wat had ik het vormgeven van een magazine gemist. Het wordt helaas niet zo vaak meer gevraagd. Na de eerste opzet, ging het magazine nog 2 rondes door verschillende handen om te checken op fouten, om het daarna naar de drukker te sturen.

Wil je ook graag een magazine uitgeven? Heb je hulp nodig bij het maken van een magazine? Stuur me een berichtje zodat we de mogelijkheden binnen jouw budget kunnen bespreken.

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten