Door de jaren heen heb ik al vele bijzondere boeken op mogen maken voor auteurs maar bij dit boek kon ik het tijdens het opmaken niet droog houden. Het verhaal van Rosan komt voor mij zo dichtbij en is ontzettend bijzonder geschreven. Voor iedereen die met depressies en autisme worstelt is dit een absolute must-read!
Mijn werk zit erop. Ik heb het boek doorgegeven aan de drukker. Nu is de beurt aan hem. Het boek is binnenkort verkrijgbaar bij Uitgeverij GVMedia
De verwachte verschijningsdatum medio september 2020
Heb je ook een boek geschreven wat je graag wilt laten vormgeven en uitgeven? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten