Kun je wat aanpassingen doen op mijn website?‘ Zo begon begon deze mega-klus. ‘Natuurlijk‘ zei ik positief gestemd. Totdat ik de inlogcodes kreeg en zag hoe het geheel was opgebouwd. Niet alleen was het ontwerp van de website heel chaotisch en onduidelijk maar ook de opbouw aan de achterkant was chaotisch en vooral niet Google vriendelijk. Het doel van de website, de verkoop van haar boeken,  was compleet zoek.

‘Dit gaan we anders doen!’ riep ik tegen de klant die er niet helemaal gerust op was. Om de websites al die tijd wel online te laten, werkte ik een nieuw ontwerp uit op een subdomain. De klant vond het geweldig. Nadat het ontwerp was goedgekeurd, heb ik het ontwerp op de zes verschillende websites in verschillende talen geïmplementeerd. De boekverkoop kan nu van start gaan!

Is jouw website ook chaos en je ziet door de bits de bytes niet meer? Ik help je graag rust te creëren in de chaos. Neem vandaag nog contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Ben je geïnteresseerd in het boek van Mocienne Petit jackson en haar verhaal over haar vader Michael Jackson? Bestel dan het boek via Bol.com of haar website.

 

 

 

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten