We waren nog maar net klaar met de Engelse versie van Growing Plant Empowerment, toen mij werd gevraagd of ik ook mee wilde werken aan de Nederlandse. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken.

Er ging wat tijd overheen voordat ik eerste vertalingen binnen kreeg. Enthousiast ging ik gelijk aan de slag en toen… toen brak de Covid-19 pandemie uit en ging alles op slot. Maar waar een wil is, is een weg en waar een deadline is, ontstaat creativiteit. De eerste opzet heb ik natuurlijk eerst zelf gedaan maar daarna kwamen er heel veel, lange maar oh zo gezellige ZOOM meetings waarbij we met de stofkam door de teksten heen zijn gegaan om alle fouten eruit te halen, totdat we opnieuw tot dit geweldige resultaat zijn gekomen. Ik ben er trots op en ik vond het weer zo ontzettend leuk om aan te werken dat ik het haast jammer vind, dat het project is afgelopen.

Maar, niet getreurd want de Spaanse versie staat ook al te trappelen van ongeduld! We ontwerpen en ZOOM’en vrolijk verder!

Heb je ook een boek op de plank liggen wat om een geweldige vormgeving schreeuwt? Of heb je alleen hulp nodig bij een cover die eruit springt? Neem contact op met mij en we bespreken samen de mogelijkheden!

Was je eigenlijk op zoek naar dit boek maar stuitte je toevallig op mijn website? Klik dan door naar de website van Plant Empowerment.

 

 

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten