snapconnect

Toen Chantal van SnapConnect bij mij kwam met de vraag of ik haar website wilde updaten, zei ik natuurlijk geen nee. De huidige webdesigner had het te druk gekregen waardoor hij geen tijd meer had voor de website van Snapconnect. Wanneer ik een website overneem van iemand anders, weet ik nooit wat ik van te voren ga aantreffen en of ik daarmee verder kan werken.

Bij Snapconnect leek het er in eerste instantie op dat ik hier wel mee verder kon. Maar toen kwam er een update van WordPress en het hele kaartenhuis viel in elkaar. Omdat fixen meer tijd zou kosten dan helemaal opnieuw beginnen, hebben we er voor gekozen om de website opnieuw op te bouwen.

Ik heb gekozen voor een ander thema met een ander ontwerp en het aantal plugins terug gebracht naar 5. Chantal bekeek op haar beurt nog eens goed naar haar teksten en foto’s die we meer georganiseerd op de website hebben gezet. Snapconnect is nu helemaal klaar voor 2023!

Wil je meer weten over Snapconnect? Klik dan door naar hun website.

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen binnen jouw budget? Neem dan contact met mij op!

 

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten