Ik ben van mening dat je niet enkel maar moet nemen in het leven maar net zoveel moet geven. Ik heb geen miljoenen op de bank die ik met gemak kan uitdelen ala Oprah maar mijn ervaring en mijn expertise zijn minstens zoveel waard. Daarom help ik graag. De Stophersentumor stiching maakt altijd graag gebruik van die expertise; van poster tot flyer en van vlag tot automagneten. Ik lever het bestand aan bij de drukker zodat de stichting er geen omkijken naar heeft en zij kunnen focussen op het inzamelen van geld voor onderzoek wat zo enorm hard nodig is.

Mateloos respect voor al die hollende, vliegende, fietsende en steppende deelnemers bergje op, bergje af. Ik zie het mezelf nog niet zo snel doen. Toch ben ik deze keer ook een beetje mee gestept doordat mijn logo op de shirts van de deelnemers stond tijdens de Steppen tegen kanker-dag. Leuke verrassing van het Stophersentumoren-team. Zo was ik er dan ook eigenlijk samen met de 75 deelnemers een beetje bij.

Steun de stichting die zo hard geld nodig heeft voor meer onderzoek!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten