Wat veel mensen misschien niet weten is, dat ik ook veel klanten in het buitenland heb of heb gehad. De langstlopende klantrelatie is met het bedrijf JPR Graphics in Engeland. Al vanaf 2004 gaan er opdrachten over en weer. Ik heb dan ook met veel plezier websites gebouwd voor zijn bedrijven in Engeland én in China.

JPR Graphics had zijn hosting lopen bij een bedrijf waar hij niet zo blij mee was. We besloten daarom alles naar HenselHosting te verhuizen. Een bedrijf waar ik zelf al vanaf dag 1 mee samen werk. In de bijna 17 jaar dat ik nu besta heb ik nooit overwogen om naar een andere hosting te gaan. Ze helpen me namelijk altijd rete-snel als ik een vraag stel, wanneer mijn website wordt aangevallen door boeven beschermen ze mijn website met hun leven, ik hoef nooit bang te zijn dat er wat ergs gebeurd want ik kan ze altijd bereiken.

Zo bracht ik het dus ook bij mijn klant JPR Graphics. Hij was direct om en met z’n allen (lees: vooral ik met hier en daar wat bijspringhulp van de Hensels) verhuisden we de drie websites naar de servers van Henselhosting. Met een laatste hinkstapsprongetje, wat niet geheel zonder slag of stoot ging, werd ook de email correct ingesteld en was JPRGraphics weer ‘good to go’

Na zo’n flinke verhuizing ben ik altijd weer blij met de hulp van betrouwbare partners. Dus deze keer geen nieuw werk maar gewoon even een shoutout, een vlaggetje, een ballonnetje over hoe geweldig blij ik nog steeds met mijn hosting ben. Hensel Hosting dus!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten