Soms denk ik weleens, dat je als bedrijf geen niche kiest maar de niche kiest jou! Al vele jaren werk ik voor veel verschillende bedrijven in de meet- en regeltechniek. Zo kwam RegelCAD ook aan mijn gegevens. Via-via en mond-tot-mond reclame, wat in mijn vakgebied altijd het beste werkt. RegelCAD worstelde al een tijdje met een website via een bekende website-aanbieder van TV, die de perfecte oplossing leek te bieden. De reclames op tv deden het allemaal zo simpel lijken. Helaas was het niet zo simpel als dat het leek en kwam er niets echt van de grond.

Na een gezellig gesprek met een kopje thee, ben ik voor RegelCAD aan het werk gegaan. Op basis van het logo maakte ik het ontwerp voor een visitekaartje en het ontwerp voor een website. Na wat uitleg over wat RegelCAD nu precies doet, heb ik ook de teksten voor de website geschreven. Binnen korte tijd en zonder hoofdpijn stond er dan ineens wél een goede website.

Worstel jij, net als RegelCAD, ook met je eigen website? Heb je hulp nodig op het gebied van ontwerp en bouw? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten