Geef me vleugels boek opmaak Eind oktober viel er ’s avonds laat een mailtje in mijn mailbox. ‘Ik heb een boek in twee talen geschreven en wil dat graag uitgeven. Kun je me daarbij helpen? Er zit nogal een tijdsdruk op.’ Natuurlijk kan ik dat. De volgende ochtend bespraken we direct wat er al gedaan was en wat er nog moest gebeuren. Deze auteur had een schitterend boek in Nederlands en Spaans geschreven over een moment in haar leven. Ze wilde dit graag bij Amazon uitgeven maar liep op veel punten vast. Amazon werkt bijvoorbeeld met inches en niet met centimeters. De bestanden moeten aan bepaalde eisen voldoen. Wat in eerste instantie zo makkelijk leek, liep tot haar grote frustratie het hele project vast, met de deadline van 8 december in zicht, compleet vast. Nadat zij mij alle informatie had gemaild, ben ik voor haar aan de slag gegaan. Ik heb het manuscript in het juiste formaat opgemaakt en vormgegeven zoals ze in gedachten had. Ook de cover moest aangepast worden naar het juiste formaat. Daarna heb ik de bestanden, die zij heeft goedgekeurd, in haar eigen KDP omgeving gezet. Nog geen 24 uur later zette Amazon de boeken al live en kon ze haar auteursexemplaren bestellen. Alles ruim op tijd voor de presentatie van 8 december.

“Heel erg bedankt!!! Zonder jouw hulp had ik het niet gered.”

Ik ben blij dat ik weer een nieuwe Indie-auteur heb mogen helpen bij het proces van het eerste boek publiceren. Ik wens haar veel succes met de verkoop van haar boeken. Loop je ook al heel lang met een idee rond om je boek uit te geven maar je weet niet waar je moet beginnen? Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek en ik beantwoord graag al je vragen.

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten