De lieftallige Lisa, uit Pennsylvania, USA, nam contact met me op met de vraag of ik ook met singer/songwriters werk. Zolang het legaal is en in overeenstemming is met mijn normen en waarden, werk ik met iedereen samen.

Ze ondervond problemen met een andere webdesigner die ze wel betaald had maar die daarna met de noorderzon vertrok, dus ik merkte dat het vertrouwen nog wat moest groeien. Ik legde uit hoe ik te werk ga en wat ze kon verwachten. Dit gaf haar een gevoel van vertrouwen. Nu konden we beginnen te werken aan haar website waar ze haar muziek en kunst gewijd aan de Heer wilde gaan publiceren. Omdat ze niet echt een logo had, heb ik dat ook voor haar gemaakt.

Een website is altijd in de maak maar ze was zo blij met het resultaat dat ze hem alvast met de wereld wilde delen.

Ik vond het geweldig om met Lisa samen te werken omdat ze zo lief en aardig is met een geweldige stem! Wil je haar website bezoeken? Ga naar SingingtheWord.com

Ben jij ook op zoek naar een webdesigner maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin met het opzetten van een vrijblijvende afspraak via Zoom om te bespreken of ik je kan helpen.

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten