cnp De eerste keer dat ik bij deze klant binnenstapte, vroeg men zich vertwijfeld af of ik wel een website en brochure voor zo’n technisch bedrijf kon maken. Was ik niet meer bezig met ‘vrouwendingetjes’ (wat dat ook mag betekenen) Ik stond mijn mannetje en legde uit dat ik ontwerp vanuit de gedachte van het bedrijf en niet vanuit een ‘vrouwendingetje’. Zo ontstond er een jarenlange, leuke samenwerking tussen DTPH en de heren van Cryo.
Ook nu weer mocht DTPH de nieuwe website en de bijbehorende brochure maken voor Cryo CNP Equipment. Met veel plezier hebben we de website afgelopen week online gezet!

Zoek je ook iemand die de uitstraling van jouw bedrijf perfect kan weergeven? Neem dan nu contact op met DTPH en maak gebruik van de zomeraanbieding.

 90 lezers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten