Het duo Geert en Pieter kwam bij mij met de vraag of ik wat voor hen kon betekenen met hun idee; een interactieve website voor een music tour door de stad Delft. Natuurlijk kon ik daar wat mee. Ik maakte wat schetsen en besprak mijn idee. Nadat het duo enthousiast was geworden, ben ik aan de slag gegaan.

Ik begon met de vormgeving van het logo. Daar hadden ze zelf een uitgesproken idee over, wat ik heb uitgewerkt. Daarna begon ik met het bouwen van de website. De vormgeving had ik al in mijn hoofd zitten en ontstond langzaamaan tijdens het bouwen. De structuur van een website moet voor mij al logisch in elkaar zitten tijdens het bouwen zodat niet alleen eventuele updates of veranderingen makkelijk uit te voeren zijn maar de bezoeker ook makkelijk door de website kan navigeren.

Het hoofdmenu maakte ik in WordPress met statische pagina’s. Voor de pagina’s van de artiesten maakte ik gebruik van de bericht-optie in WordPress. Uiteindelijk kwam alles samen in een duidelijke website die zowel op de computer als op mobiel goed te gebruiken is.

Als laatste maakte ik de QR-codes van de artiestenpagina’s en plaatste die op de tegels, zoals aangegeven door de gemeente Delft, die door de hele stad op de juiste plek worden geplaatst. Al met al een heel bijzonder project om op terug te kijken.  Klik hier om het resultaat live te bekijken.

Heb je ook een bijzonder idee voor een nieuw project? Wil je eens sparren om te kijken of ik je daarmee kan helpen? Maak dan vrijblijvend een afspraak om jouw project te bespreken.

Loading

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten