Door mijn werk kom ik op heel  veel verschillende werkvloeren. Van copywriter tot pedicure, van olieopruimer tot koelinstallaties. Elk bedrijf vind ik echt reuze interessant want je leert elke dag weer wat over een bepaalt vakgebied. Ik had bijvoorbeeld nooit gedacht, hoeveel werk en vooral techniek achter die ene paprika in de supermarkt zit.

Een sector wat daar ook bij hoort is het uitvaartbedrijf. Ik heb daar voor verschillende bedrijven al eens een website of promotie materiaal voor gemaakt. Maar toen een klant vroeg of ik ook een website wilde maken voor kinderuitvaart, moest ik wel even slikken. Wanneer ik iets ontwerp, wil ik in de schoenen staan van de potentiële klant maar dat vond ik in dit geval af en toe wel moeilijk. Toch heb ik met respect een nieuwe website gemaakt speciaal voor kinderuitvaarten.

Wil je hier meer over weten? Ga dan naar hun website.

Wil je graag zelf een website? Neem dan contact op! Ik help je graag verder.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Sluiten